Marie Plosjö

popstarfaces
Nytt Galleri

 Meny
 

 About me
 Information
 Resumé
 Miss World 2007
 Bloggen
 Tour
 Portfolio
 Shop
 Download
 Links
 Banner
 Downblouse Pics
 Contact
 

NEW PICTURESAbout me!

Till att börja med vill jag säga att jag uppskattar ditt besök på min sida!

I vanliga fall överlåter man ofta beskrivningen av sig själv till någon annan. Här beskriver jag mig själv utifrån hur jag upplever mig själv. Hur jag önskar att leva, mina mål och livsambitioner.

Mitt fulla namn är Cindy, Marie, Heléne Plosjö. Tilltalsnamn Marie. Jag föddes i Bjuv, en liten by nära Helsingborg. Min uppväxt var präglad av mycket kärlek & konst. Detta är de starkaste grunderna som format min personlighet.
I hela mitt liv har jag använt min kreativitet. Jag ser mig som en skapande människa.

Mina starkaste sidor om jag skulle beskriva mig själv är att jag är kärleksfull, kreativ, filosofisk & i möjligaste mån fördomsfri. Jag tror man måste se bortom gränserna & våga vara unik. Jag tror inte på ont bara gott. Det är genom mötet med andra individer som man lär sig saker om sina egna värderingar. Alla har en egen förmåga att välja hur man tolkar saker som händer en. Vi har alla ett ansvar! Jag anser inte man kan säga att man inte är delaktig i ett problem. Jag vill se världen som ett pussel, där varje levande varelse utgör sin viktiga roll.

Känslig är ett stort ord för mig Känna empati, ett nyckelord. Fördomar är det värsta jag vet. I hela mitt liv har jag blivit utsatt för förutfattade meningar.
Ibland kan det dyka upp en fördom från det förflutna men det är min önskan att innan dagens slut, ta reda på ifall den är berättigad eller ej. Alla kan ha en dålig dag & jag vill andra ska vara öppensinnade och ta emot mig med en god tanke precis som jag vill ge alla en chans att förklara sig, & känna glädjen att förlåta & bli förlåten. Så länge jag inte skadar mig själv eller andra medvetet kan jag inte fördömma någon!

Min mormor sa alltid:   "Om man inte kan säga något gott om en medmänniska bor man inte säga något alls!"
Kritik ska vara i välmenade syfte, ett gott råd. Det finns alltid en två, tre.... sidor av saken, så länge det finns en genomarbetad förklaring finns det alltid rum förlåtelse. Ger man kärlek så får man kärlek... Det är svårt att ogilla någon som älskar en. Kärleken är min största tro. Det har sin motpol i rädslan... Genom att acceptera rädslan är det lättare att inte drunkna i den & istället välja att leva med ett varmt hjärta & ett ljust sinne..

En del citat som jag tagit till hjärtat vill jag dela med mig av till er!

"Din vision blir endast klar när du blickar in i ditt eget hjärta. Den som letar på utsidan, drömmer; den som letar på insidan, vaknar." - Carl Jung

"Vi är vad vi tänker. Allt som vi är uppstiger från våra tankar. Med våra tankar skapar vi vår värld" – Buddha

"Den finaste gåva du kan ge till en annan människa är din egen personliga utveckling. Jag brukade säga: 'Om du tar hand om mig så ska jag ta hand om dig.' Nu säger jag istället: 'Jag tar hand om mig för din skull om du tar hand om dig för min skull.'" - Jim Rohn

"En människa lever inte förrän han har hittat något att dö för." - Martin Luther King Jr.

"Den ultimata friheten i livet är rätten att kunna välja hur någon eller något utanför oss själva påverkar oss." - Stephen Covey

”Om du inte designar din egen plan för livet så är risken stor att du passar in i någon annans plan. Gissa vad de har planerat för dig? Inte mycket.” – Jim Rohn

"Mörker kan inte fördriva mörker. Endast ljus kan göra det. Hat kan inte fördriva hat. Endast kärlek kan göra det."” – Dr. Martin Luther King

”Allt som någonsin byggts – byggnader, karriärer, vinnare – existerade först som en tanke. Att hålla en tanke i sinnet har en märklig förmåga att bjuda in människor och platser i våra liv och göra den tanken till verklighet. Jag kan inte förklara det, men jag vet att det är sant.” – Bruce Lee

”Sinnen är som fallskärmar. De fungerar bara som de ska när de är öppna” – Sir James Dewar

"I tidsrymden mellan det som händer oss och vår reaktion på det som händer oss, ligger vår unika mänskliga rätt att välja." - Anders Haglund
 


Intervju Sthlmvip.com

Marie Plosjö är tjejen från Bjuv utanför Helsingborg som tog Sveriges alla män med storm när hon var med Slitz senast. Marie dricker sällan, tränar minst 4 ggr i veckan och pluggar till vardags grafisk formgivning. Hon var Slitz expo september år 2000 och var Juli-flicka i kalendern året därpå. Genom sina år i modell branschen har hon varit med mycket. Nu senast var hon en av de utvalda att medverka i Playboy. Jag satt mig för att lära känna Marie lite bättre på Coffee Cup upptäcker man snabbt att hon är en otroligt mjuk, romantisk och känslig tjej.

Fotograf: Filip Cederholm
Text: Kenneth Vasquez
Location: Laroy
Juli 2004

Namn:
Marie Plosjö
Ålder:
28
Civilstatus:
Upptagen
Sysselsättning:
Hudterapeut/sminkös, Studerande
Personlighet:
Kärleksfull
Medlem på Sthlmvip:
Självklart
Bor:
Precis flyttat till Gullmarsplan
Kör:
Ja
Livsmotto:
Låt dina målbilder i nutiden bli dina minnesbilder i framtiden!
Dricker:
Helst ingen alkohol
Röker:
Absolut inte!
Läser:
Filosofiska böcker såsom Samtal med Gud-En ovanlig dialog av:Neale Donalad Walsch, Andens anatomi & en annan favorit är Onskan.
Husdjur:
Dinky (hund)som är hemma i Skåne.
Senast sedda film:
Spiderman...
Bästa film:
Back to could mountain, Titanic, Romeo & Juliette.
Ser på TV:
Går heldre en lång promenad :), fast Parlamentet lyckas fånga mig då & då.
Musik:
Slukar det mesta.. Allt beroende av situationen.
Idol:
Ghandi/Moder Theresia/ Dahli Lama/ Thomas Dileva.. Alla som kämpar med själ & hjärta & vågar sticka ut från mängden. Människor med öppet sinne.
Favoritmat:
Många gånger kan det enkla vara det godaste Pasta med tomatsås är en favorit :), äter bara kyckling & fisk.
Favoritrestaurang:
Ristretto på Odenplan. Fräsch mat!
Semesterort Sverige:
Smögen/Gotland/Helsingborg/Stockholms skärgård
Semesterstad utomlands:
Paris, Nice, Florida
Solsemester:
Bahamas, Cypern
Om jag skulle vara ett djur skulle jag vara en..?
En haj
Varför då?
De är överlevare, vackra, starka,
Vad skulle du ta med dig på en öde ö?
Min pojkvän & tillhuggen så jag kan skaffa mat & en båt så jag kan åka därifrån om det skulle bli tråkigt :)
Vad ville du bli när du skulle bli stor?
Jag ville rädda världen :), Hjälpa människor som Moder Theresia eller vara aktivist för Greenpeace & bli rik som Joakim Von anka.

Du är ingen Stockholmstjej. Det hör man direkt.. Var kommer du ifrån?
Jag kommer från Bjuv ett litet samhälle ca 2 mil utanför Helsingborg.

Hur är det att växa upp i Bjuv?

Jag bodde faktiskt t.o.m utanför Bjuv. Det var ett litet samhälle där man inte fick sticka ut som i de flesta småbygder.
Nu var det ju så att jag stack ut rätt mycket. Jag var väldigt spontan och sprudlade av energi och var känslomässig & utåtriktad.
Jag hade en kärleksfull uppväxt. En kram var alltid nära & dagligen har jag fått höra hur älskad jag var.
Jag tyckte om att hitta på bus redan som barn. I skolan var jag rätt ofta pajasen i klassen. Klasskamraterna kunde utmana mig till att göra så gott som vad som helst. Jag tyckte inte att någonting var särskilt pinsamt.
Mina föräldrar har alltid sagt att det viktigaste är att vara sig själv.
I klassen hamnar de flesta i olika grupper. Jag tror att jag umgicks med nästan alla. Det har lärt mig en hel del. Det har gjort att jag har blivit öppen som person & älskar så gott som alla på ett eller annat sätt.
Bjuv var mest känt som Sveriges mest kriminella samhälle i förhållande till folkmängd. Jag och mina kompisar hittade knark undangömt. Vi hittade även polisens Walky Talkies som ledde till att vi fick en speciell utmärkelse som polisens hjälpredor.
Jag hängde inte så mycket i centrala Bjuv. Där stod alla coola ungdomar och rökte och drack vid kiosken. Att dricka och röka tyckte jag var onödigt och omoget. Första gången jag drack alkohol var jag 18 år gammal. Jag var hellre hemma & hade myskväll eller gick på upptäcksfärd i någon skog.. Mina föräldrar skulle bara ana vilket helyllebarn jag var.

Konstintresserade Marie börjar gymnasiet.

Jag gick det Estetiska programmet med inriktningen Konst och Form tillval Teater. Jag har gått i konst skolor sedan fem års ålder. Båda mina föräldrar är väldigt duktiga på att måla. Jag hade min första konstutställning redan när jag var 9 år gammal och fick väldigt mycket positiv uppmärksamhet. När det gäller konst var jag ett litet underbarn.

Det var efter jag varit på min första utomlandssemester som tonårslivet satte fart. Jag började gå ut mer och träffade min första stora kärlek som jobbade som bartender på ett av inneställena i Helsingborg. Han var så snygg och cool.. En Casanova som var hela 21 år!

Hur började det hela med modellandet?
Jag var med i en modelltävling när jag var 18 år och vann den. Jag fick mina första modelljobb därefter bl.a gick jag visningar för Panos. Efter gymnasiet började jag som bildlärarvikarie på samma skola som jag själv gått på. Jag & min bästa kompis undervisade elever som var ett eller två år yngre än mig & succè var förnamnet!

Sminkös på Ztv

Jag började även måla på beställning av olika konstgallerior vilket gjorde att jag satt hemma hela dagarna och målade. Man kände sig lite isolerad och jag saknade att träffa människor. Då fick jag den brillianta idén att jag skulle måla på människor istället. Jag flyttade till Stockholm och då jag vill ha en grundlig kunskap utbildade mig till hudterapeut för att därefter vidareutbilda mig till sminkös/massör. Genom skolan fick jag kontakt med Ztv. Där jobbade jag som sminkös för ett program som hette Toppen.. Där jobbade jag några säsonger och frilansade vid sidan om. Det gick verkligen superbra och jag tjänade riktigt bra.

Slitz, krogturnéer och beachbabe!

Innan jag åkte upp till Stockholm skakade jag hand med min kompis om att vi skulle vara med i Slitz. Det som hände var att jag snabbt kom med en agentur i Stockholm och tog lite bilder. Dom skickade i sin tur mina bilder till Slitz och dom tog kontakt med mig för att säga dom ville ha med mig som deras EXPO. Jag var med i september numret 2000. Året därpå var jag med i kalendern som juli flicka. Efter det rullade det på. Bingo rekommenderade mig till en krog turne som hette Pink Party. Peter Siepen var Dj & konfrencier och Rikard Engfors uppträdde. Jag hade titeln Beach babe.

Efter Pink Party startades det en grupp som kallades American Beautys. Det var en fakir och dansshow. Jag fick verkligen se hela Sverige under den här tiden.

Men du måste ha druckit en hel del under tiden.
Nej, jag var nykter alla kvällar. Jag kände mig fräschare och piggare och slet inte ut mig om jag inte drack.
Jag kände att alkohol inte passar när man ska utföra ett jobb proffsigt. Jag ville göra mitt bästa varje dag. Jag var alltid den som la mig tidigast av alla.

Mrs American Dream Girl och USA

2002 så blev jag kontaktad av en fotograf från USA som hade varit inne på min hemsida och bjöd in mig att vara med i en av världens största skönhetstävlingar liknande Mrs Universum. Det hette Mrs American Dreamgirl och jag flögs ner till Bahamas tillsammans med min goda vän Lily Inan. Vi fick öva korregrafi en vecka innan tävlingsdagen. Jag & Lily gick båda vidare till att spela in ett pilotavsnitt som Baywatch producenten Mikael Berk producerat.

Vad är det roligaste modelljobbet du har gjort?
Playboy måste jag nog säga. Först och främst så har jag alltid älskat Playboy och dess bilder. Det är den tidningen som jag själv köper. Chansen att jobba med några av världens främsta fotografer i vackra miljöer var lite av en dröm. För mig har Playmates alltid varit som sagoprinsessor.
Vi tog kort inne i en skärgårdsvilla med stora fönster mot vattnet. Så tog vi bild i en badtunna utomhus naken. Jag ser fram emot att se bilderna när dom nu kommer ut.

Vad gör du nu?
Just nu har jag återupptaget mina studier och har precis avslutat en kurs i Layout och formgivningskurs. På måndag börjar jag på en ny kurs om multimedia och webdesignkurs. Jag får lära mig göra hemsidor och klippa film. Samtidigt jobbar jag som sminkös, frilansar & jobbar som kurshållare för Make up store.

Vad är det galnaste du har gjort för att imponera på en kille/få hans uppmärksamhet?
Jag och en kompis åkte hem till en kille en gång och överaskade honom med att tvätta hans bil. Han blev förvånad & överrumplad. Sen har jag & min bästa vän tagit in killar i mörkrummet och ”råkat” framkalla bilder som vi tagit på varandra i underkläder.

Vad ska du bli när du är färdig med skolan?
Jag vet inte riktigt. Jag älskar verkligen konst och formgivning. Vad det än blir så måste det vara någonting som handlar om att skapa någonting. Det viktigaste är att jag får utlopp för min konstnärliga sida.

Vad gör du när du inte pluggar?
Jag tränar så ofta jag kan. Minst 4 ggr i veckan tränar jag kondition, styrka eller spelar squash med min klasskamrat. Umgås helst med min kära kille och mina bästa vänner.

Vilken betydelse har utseende för dig?
”Min kropp mitt tempel” men utan en stark insida så krakelerar utsidan snart som ett tomt skal.
Jag tar hand om mitt utseende av tacksamhet för det jag har fått, men samtidigt är det viktigt att visa inre energi och glöd. Man kan vara vacker men karisma och utstrålning lyser starkare än yttre skönhet. Även om jag kan se en skönhet i att åldras så faller den platoniska idealbilden av ett vackre yttre en vacker dag & då gäller det att man har något innanför pannbenet med.

Vad ville du bli när du var liten?
Jag ville bli en aktivist och rädda världen. Jag ville vara med i Grean Peace eller åka till Afrika och ta hand om fattiga föräldrarlösa barn. Eller hjälpa världsnaturfonden som jag också bidrog genom julförsäljning.

Har du någon favoritfotograf?
En av dom som varit roligast att jobba med är Christian Coinberg. Han fotar för Café och har plåtat dom flesta bilderna med Viktoria Silverstedt. Han gillar att ta actionbilder och göra galna grejer…

Har du några fobier eller passioner?
Jag har en hemsk fobi för fiskar och sniglar. Jag tycker det är läskigt med deras mjuka konsistens.

Jag älskar att måla och allt som har med konst och form, det och bada! Bada är det bästa jag vet. Men det kan vara jobbigt eftersom jag har fiskfobi. Jag badar helst inte ensam om man säger så.. Någon får gå före mig och var lockbete till alla farliga fiskar!

Vart hittar man dig på en fredagkväll?
På sistone har mestadels blivit på Laroy. Mkt pågrund av den avslappnade attityden. Det är lite mer en familjär känsla. Utseende & att man har de snyggaste kläderna är mindre viktigt än att man kommer med ett glatt humör & vill festa & ha kul. Café Opera är också ett alternativ. Det viktigaste är att jag är i goda vänners sällskap. Partykompisen nummer ett och bästa vännen är Annci! Det avslutas så gott som alltid med en latte på Alberts höjdpunkten för kvällen.

Vad har du i din CD spelare när du är hemma?
Jag har ingen CD! jag lyssnar på allt som erbjuds.. Allätare! Beroende på situationen. Inte för mkt hårdrock bara.

Berätta om Plåtningen på Laroy.
Det började lite kaotiskt. Filip skulle ta med styling. Det visade sig att det var vinterkollektionen med yllekoftor & jackor. Jag anade att det inte var vad ni ville se här. För att lösa det fick vi jaga kläder på annat håll. Hjälpen kom från mitt favorit ställe Monroe i Sturegallerian. Det är tack vare dom & Fancy house som resultatet kunde skänka den klass till bilderna som jag tycker dom fick. Jag vill verkligen tacka för all hjälp dom bistod med! Plåtningen gick på endast några timmar, solen sken & jag tror alla längtade ut efter att ha varit snålfödda på ljus & värme den här sommaren. Resultatet är jag supernöjd med. Tack vare Filip som är en duktig fotograf, snabbtänkt & idérik!

Vad är du mest nöjd med i ditt utseende?
Jag tycker nog bäst om mina ögon. Dom är lite ovanliga & uttrycksfulla. Man kan läsa min ögon som en bok. Den finaste komplimangen har jag fått ifrån min mamma, som sa att mina händer var det finaste på mig. För med dom kan jag uträtta underverk

Jag tackade för en oerhört trevlig intervju innan Marie var tvungen att rusa iväg.

Intervjuat av: Kenneth Vasquez


Intervju Glife.se

Ibland är det mer roligt och ibland mindre roligt att gå till jobbet. Att träffa superaktuella modellen, fröken Plosjö, kan jag nog definitivt påstå tillhör det förra.
Med i nya amerikanska Playboynumret ny portfolio i Moore mm. Döm min förvåning när jag kommer inunder denna vackra fasad och hittar något otroligt unikt och ödmjukt. Jag som trodde erfarna modeller var ytliga, trötta, bittra och egocentriska.

Åke: Ursäkta jag är sen. Var tvungen att sola, gå till frisören och handla lite nya kläder JUST idag.
Marie: Hihi, du ser jättefin ut!

Åke: Du är hetare än någonsin. Hur klarar du att koncentrera dig på att plugga?
Marie: Det gäller att vara målmedveten. När jag går in för något är det till hundra procent. Dessutom har jag jobbat som modell i tio år, så det är inget nytt. Modellandet ger tillfredsställelse för stunden, men kunskap är den största styrkan och det är där jag finner den största glädjen i längden. Om jag hade kunnat, hade jag pluggat hela livet.

Åke: Vad är det första du gör på morgonen samt sista innan du går och lägger dig?
Marie: Detta låter kanske som ett skämt, men jag tänker på en god frukost, från dess jag gått till sängs till jag vaknar.

Åke: Vilken är den snyggaste modell du träffat?
Marie: Oj, det finns så många vackra människor! När man väl mött en person präglas utseéndet så mycket av personligheten. Rent platoniskt tycker jag Lily Inan är den mest klassiska skönheten, starquality har Victoria Silvstedt och Carolina Gynning, sexigast är Elita Löfblad & Natacha Peyre. Sofia Malmquist träffade jag när jag sminkade för Grizzly Collection. Hon var så vacker att man tappade andan trots att hon var helt osminkad. Min syster har ju också gjort en del modelljobb, hon har något speciellt. Ibland kan jag inte sluta titta på henne, så vacker tycker jag att hon är. Sen får jag inte glömma Brande Roderick PMOY, som jag träffade när jag var med i Miss American Dreamgirl. *skrattar* Det blev en del!

Åke: Jag vet du är upptagen för tillfället, men har du något råd till mig hur jag ska gå till väga för att fånga en snygg modell?
Jag vill inte låta ytlig men jag tror en modell skulle passa grymt bra ihop med mig, om jag nu skulle tillåta det vill säga.
Marie: Alla är vi individuella. Jag tror de flesta av oss faller för målmedvetenhet, självdistans, någon som gör att du känner dig speciell. Jag gillar att bli imponerad. Sänd gärna ut olika signaler.
Antingen visar man praktiskt att man är intresserad och säger inget som antyder det. Eller så säger man mycket, men gör retsamt lite. Det är när man börjar ifrågasätta som intresset börjar ta fäste. En viss osäkerhet är spännande. Jag föll för min kille för han var originell. Han gick fram till mig och ville bjuda ut mig på glass en dag i vårsolen. Jag tycker om när någon är fysisk, men inte sexuellt kladdig. Det ska komma naturligt. Jag vill också känna att killen inte ger upp i första hand, att jag är värd att vänta på. Charmen är viktigare än ett perfekt yttre. Det spelar nog ingen roll om man är modell eller inte. Vi är alla människor.

Åke: Många av dina bilder är rätt avklädda. Hur ofta händer det att fotografen försöker få av dig mer kläder än överenskommet?
Marie: Det har nog alltid hänt. Jag älskar själv bilder med bar hud. Själv målar jag oftast nakna kvinnor. Jag tycker de är vackrast och har väl många gånger varit aningen godtrogen när jag trott att fotograferna endast sett det ur samma perspektiv som jag gjort, det vill säga konstnärligt. För mig handlar det om att vara del i ett konstverk. Många gånger måste man lite på att fotografen tar hänsyn till ens egna önskemål. Även om man tror sig veta hur det ser ut i kameran, så har man som modell väldigt liten aning om hur fotografen väljer att förmedla bilden. Ett gott råd till alla tjejer som vill fotograferas. Vet man med sig att man är osäker på sina egna gränser, är det ännu viktigare att man får allt man kommit överens om skriftligt. Se till att alla bilder endast får användas med er tillåtelse. Om inget annat sägs är det fotografen som äger upphovsrätten till bilderna. Allt för ofta är det pengarna som styr, snarare än att visa hänsyn till modellernas önskemål. Detta gäller så gott som alla fotografer jag har arbetat med. Då har jag jobbat med många som anses vara de största inom denna kategori.

Åke: Superschysst du tog dig tid att träffa mig. Förresten, jag har lovat ringa din lillesyrra men tappat bort numret. Skulle du kunna ge mig det?
Marie: Hm, vänta nu. Du känner väl inte henne? Åke: Just dé!

Artikel: Åke Håkansson, Publicerad: 2005-02-24


Forum Sthlmvip.com

Mitt svar gällande ett påstående att tjejer som opererat brösten skulle vara blåsta.

Ämne: Sv: sillisar
Skrivet: 2004-09-21 22:50 | Användare: marieplosjo
Inlägg:

Som vanligt är det lätt att fördöma.. Att påstå att silikon skulle vara ngt som bara blåsta tjejer har, är lika dumt som att säga att det skulle sitta i hårfärgen om personen i fråga är intelligent eller ej.

Däremot, så är det kanske i fler fall som så, att många som gör ett sådant ingrepp har en felaktig självuppfattning. Inte alltid, för vi är ju inte stöpta i samma form.

Jag tror & hoppas att de som gör ett ingrepp, noga övervägt beslutet. I alla tider har människor skakat på huvudet åt alla förändringar som skett.
En gång i tiden sminkade vi oss i livsfarliga kemikalier & badade i mjölk. Det var skamligt att bära peruk, vilket ingen erkände, fast så gott som alla gjorde.

Själv gjorde jag mitt ingrepp för ca 5år sedan. Jag tog reda på fakta i möjligaste mån. I fem år innan dess gick jag & övervägde beslutet. I dagens läge kan jag med facit i hand säga att trots jag är nöjd med mina behag ;), så finns där betydligt viktigare saker att lägga sina pengar på. Även om man undersöker risker, så finns där många saker som kan hända som man aldrig hört talas om.

Många tror också felaktigt att har man gjort ett ingrepp så halkar man in på en bananskal överallt. Tvärtom, så gäller det att man har en stark självkänsla för att stå emot alla fördomar. Väldigt ofta har jag fått höra.. "Du måste bevisa att du är smart"! Jag behöver inte bevisa för någon mer än någon annan att jag är smart. Jag kräver det inte av ngn annan heller.Det får tiden avgöra.

Det är upp till var & en vad vi väljer att göra med våra kroppar. Jag tycker inte man ska betvivla någons anledning. Vem vet vad som är grunden till beslutet. Så innan man kastar ur sig glåpord bör man tänka sig för, för jag hoppas att ingen har en vilja att göra ngn annan illa med flit.

Mvh, Marie Plosjö

I love my mother & father!

The result..Monia Plosjö & Marie Plosjö

En tavla i torrpastell jag har gjort

En teckning i blyerts, akvarell & tusch som jag har gjort

En en teckning i blyerts som jag har gjort

Jag som har sminkat min vän till en vampyr

Nyklippt

Nyår 2006

Rebecca & Jag Nyår 2006

Humor, min skånska :)

Kenneths fest 28/12-2005

L1

Veckans NU

Stureplan.se Karina Ljungdahl jobbar för Imagova Media Group.

Hänt extra

Buddha. Foto Pavel Maira

Jag & Monia MOORE Nr4

Jag & Elita rondtjejer för Multipoker

K1 galan 2005

Jag & Daniel på Kharma, Glife.se Foto: Imagova media

Orginal

Orginal 2

Demostrerade parfymen Innocent

Demostrerade parfymen Innocent

Music video "Kokain", Artist: Mr Vegas

Sthlmvip, Daniel Olsén

Sthlmvip, Foto: Imagova media

OXID.nu, Sundsvall 25/2-2005

Jenny & Marie, Café Opera. Foto: Sthlmvip.com

Photo: Pavel Maira, Buddha

Halloweenfest 2004

Halloween with some of my friends

Marie, Alexandra Andersson & Maria

Kranskulla

Marie & Maria, Café Opera, Sthlmvip, foto: Daniel Olsén

Monia Plosjö & Marie Plosjö

Fest på Mallorca

I love my sister!

Marie, Elita Löfblad & Lily Inan, Kharma

Marie med bl.a Carolina Gynning från Big Brother

Playboy,Kharma Marie & Frida Karlsson

Café 69 sexigaste

Brande Rodrick PMOY

Lily & Marie

American beauties

Marie & Hobbe

Miss city model 1995

18 år & orörd på alla sätt

4-5 years old